Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g39kcal2.6g1.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko23g19kcal1.3g0.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.7g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.6g3.9g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135