Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)2.3g8.2kcal0.3g1.6g0g0.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g3.7g3.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%6.9g15kcal1.2g0g0.8g0g
Porkkanaraaste 200g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto1.9g6.2kcal0.4g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g68kcal4g4.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko23g34kcal2g2.2g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g149kcal8.7g9.6g7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891