Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 5.4g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g4.9g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g3.9g10kcal0.7g0g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g54kcal3g1g4g0.4g
Valittu annoskoko23g27kcal1.5g0.5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.8g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g116kcal6.4g2.1g8.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977