Kesäkakku

Kesäkakku

300g margariinia
2dl sokeria
Vaahdota ne

4 munaa / lisää yksitellen

Sekoita keskenään
5dl jauhoja
2tl leivinjauhetta ja lisää taikinaan

Täyte:
5-10 dl kuutioitua kurpitsaa, omenaa tms. kuullota kattilassa,
joukkoon ½ dl sokeria ja 2 rkl vettä.

Lopuksi 2 rkl perunajauhoa
tilkassa vettä sekä
1tl arrokki-aromia
1tl vanilja-aromia

Kinuskikastiketta 2dl

Laita taikinasta lähes kaikki vuokaan.

Kaada kurpitsaseos päälle, sitten
kinuskikastike.

Loppu taikina nokareina koko komeuden pinnalle.

Paista 175-180 asteessa n. 40-60 min.

Alkuperäiseen ohjeeseen tulee täytteeksi
1l mansikoita tai
1l mustikoita tai
4 raastettua omenaa

Omenan kanssa voi käyttää paksuhkoa vaniljakastiketta ja miksei käy
mustikkaankin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Vita d´or (Lidl), annos 200g3.8g27kcal0g0g3g0g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Kurpitsa 8.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kinuskikastike (Rainbow)2.5g7.8kcal0.1g1.6g0.1g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g120kcal1.2g14g6.2g0.6g
Valittu annoskoko23g60kcal0.6g7g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g30kcal0.3g3.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g258kcal2.6g30g13.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302569