Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g6.3g7.5kcal1.2g0g0.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g34kcal2.6g2.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko23g17kcal1.3g1.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g9kcal0.7g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g74kcal5.6g4.7g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070