Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g19g4.5kcal0.2g0.6g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Hunaja 1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g63kcal0.4g3.2g5g0.8g
Valittu annoskoko23g31kcal0.2g1.6g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal0.1g0.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g136kcal0.9g6.9g10.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357