Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.9g5.7kcal0.2g1g0g0.3g
Grahamjauho 4.9g16kcal0.5g2.9g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g87kcal2.6g15.2g1g2.2g
Valittu annoskoko23g43kcal1.3g7.6g0.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal0.7g3.8g0.3g0.6g
Arvot/100g100g187kcal5.6g32.9g2.2g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901