Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4.9g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g24kcal1.6g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko23g12kcal0.8g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g51kcal3.4g4.3g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355