Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g19g30kcal4.1g0g1.3g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g68kcal8.2g1.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko23g34kcal4.1g0.8g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal2.1g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g147kcal17.6g3.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449