Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki11g6.1kcal0.9g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti1g4.8kcal0.2g0.3g0.3g0.3g
Soijajauho rasvainen 0.9g4.1kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 7.7g29kcal2.1g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g95kcal7.6g2g6g0.8g
Valittu annoskoko23g48kcal3.8g1g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g24kcal1.9g0.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g205kcal16.4g4.3g12.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595