Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Bataatti, kuorittu 2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu6.3g8.1kcal1.1g0.1g0.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti2.3g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.1g3.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g47kcal3.8g3.4g2g0.2g
Valittu annoskoko23g24kcal1.9g1.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal1g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g101kcal8.2g7.3g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852