Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g2.9g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Edamer Viipale, annos 18g2.9g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g83kcal6g1g6.2g0g
Valittu annoskoko23g42kcal3g0.5g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.5g0.3g1.6g0g
Arvot/100g100g181kcal13g2.2g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249