Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Tattarijauho, Vijatuote0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kaurahiutale 1.8g6.6kcal0.3g1g0.1g0.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g5.7g19kcal0.1g4.4g0.1g0.4g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g84kcal1.2g13.8g2.4g1.4g
Valittu annoskoko23g42kcal0.6g6.9g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal0.3g3.5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g181kcal2.6g29.6g5.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041