Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Maksa naudan 13g17kcal2.4g0.7g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g54kcal5.4g2.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko23g27kcal2.7g1.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal1.4g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g117kcal11.7g4.8g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632