Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.4g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemi laimennettu 6.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g46kcal2.8g3.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko23g23kcal1.4g1.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.7g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6g6.9g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978