Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)16g111kcal0g0g12.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 4.4g13kcal0.7g0g1.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g249kcal1.4g0.4g27g0g
Valittu annoskoko23g125kcal0.7g0.2g13.5g0g
Annoskoko puolitettuna12g62kcal0.4g0.1g6.8g0g
Arvot/100g100g537kcal3g0.9g58.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435