Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kalkkuna 2.6g5.1kcal0.8g0g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g15kcal1.6g0.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko23g7kcal0.8g0.4g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g4kcal0.4g0.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g32kcal3.5g1.7g0.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309