Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Punajuuri 2.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Cashewpähkinä 1.3g7.5kcal0.3g0.2g0.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g6.5g7.8kcal0.2g0.2g0.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g84kcal6g1.2g6g0.2g
Valittu annoskoko23g42kcal3g0.6g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g21kcal1.5g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g182kcal12.9g2.6g12.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853