Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys2.8g3.7kcal0.6g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia5.9g2.3kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g30kcal2.4g1g1.8g0.4g
Valittu annoskoko23g15kcal1.2g0.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.6g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g65kcal5.2g2.2g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298