Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 4.7g5.3kcal1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g61kcal2.6g4.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko23g30kcal1.3g2.1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal0.7g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g131kcal5.6g9.1g6.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282