Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 2.3g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)6.8g7.5kcal1.7g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g41kcal3.8g1.8g2g0.2g
Valittu annoskoko23g21kcal1.9g0.9g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal1g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g89kcal8.2g3.9g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481