Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse2.5g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Mustikka metsä- 4.5g2kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g129kcal2g18.4g5g0.6g
Valittu annoskoko23g64kcal1g9.2g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g32kcal0.5g4.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g278kcal4.3g39.7g10.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644