Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kiinankaali 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g8kcal0g1g0.2g0g
Valittu annoskoko23g4kcal0g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g2kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g18kcal0g2.2g0.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441