Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g7g17kcal1.3g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g57kcal2.8g2.2g2g0.2g
Valittu annoskoko23g28kcal1.4g1.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.7g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g122kcal6g4.7g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205