Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 9g3.2kcal0.4g0.2g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 11g23kcal1.8g0g1.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.5kcal0g0.1g0.8g0g
Pekoni, paistettu 0.5g2.7kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g79kcal5g0.6g6.2g0.4g
Valittu annoskoko23g40kcal2.5g0.3g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal1.3g0.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g170kcal10.8g1.3g13.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886