Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 5.5g5.9kcal0.5g0.8g0g0.4g
Tomaattimurska 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g41kcal2.6g3.2g1.4g1.2g
Valittu annoskoko23g21kcal1.3g1.6g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.7g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g88kcal5.6g6.9g3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468