Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g7g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Katkarapu 4.7g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Herne 2.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Spagetti 8.8g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g77kcal3.8g12.4g1g0.8g
Valittu annoskoko23g39kcal1.9g6.2g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal1g3.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g165kcal8.1g26.5g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844