Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g8.8g10kcal0.3g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g52kcal5.6g1g3g0.2g
Valittu annoskoko23g26kcal2.8g0.5g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.4g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12g2.1g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486