Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g1.8g5.6kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.8g2.9kcal0g0g0.3g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g1.8g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g31kcal1.6g1.6g2g0.4g
Valittu annoskoko23g16kcal0.8g0.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.4g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g67kcal3.4g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419