Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt10g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 2.9g5.6kcal0.8g0g0.3g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g2g1.4kcal0.2g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli2g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g66kcal4g5g3.4g0.2g
Valittu annoskoko24g33kcal2g2.5g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g141kcal8.5g10.6g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689