Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Bataatti, kuorittu 2.9g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g29kcal1.6g3.6g0.8g1g
Valittu annoskoko23g15kcal0.8g1.8g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.4g0.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g62kcal3.4g7.7g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926