Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 4.7g7.4kcal0.5g0.2g0.5g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g34kcal1.4g1.8g2.2g0g
Valittu annoskoko23g17kcal0.7g0.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.4g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g72kcal3g3.9g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609