Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g3.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g27kcal2g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko23g13kcal1g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g57kcal4.3g1.7g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757