Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g6.8g19kcal1.2g0g1.5g0g
Sipuli 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g50kcal2.6g1.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko23g25kcal1.3g0.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.7g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.6g2.6g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390