Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu8.8g3.6kcal0g0.8g0g0.2g
Raparperi 5.9g2kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.3g29kcal0g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g68kcal0g16.6g0g0.6g
Valittu annoskoko24g34kcal0g8.3g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0g4.2g0g0.2g
Arvot/100g100g145kcal0g35.3g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970