Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.4g3.8kcal0.6g0.1g0.1g0g
Katkarapu 4.1g2.8kcal0.6g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku, tuore4.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea5.5g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g18kcal2.6g1g0.2g0.4g
Valittu annoskoko23g9kcal1.3g0.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.7g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal5.6g2.1g0.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616