Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)2.3g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1504.7g18kcal1.4g0.1g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Paprikajauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%2.8g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ruistaikina Myllyn Paras9g27kcal0.4g2.9g1.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g109kcal5.6g6.4g6.8g1g
Valittu annoskoko23g55kcal2.8g3.2g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g27kcal1.4g1.6g1.7g0.3g
Arvot/100g100g234kcal12g13.7g14.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498