Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 6.3g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g3.1g3.6kcal0g0.2g0.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lohifilee 7.8g15kcal1.5g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g51kcal3.4g3g2.8g0.4g
Valittu annoskoko24g25kcal1.7g1.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal0.9g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g108kcal7.2g6.4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908