Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g10g17kcal1.8g0g1.2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g3.1g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)8.8g4.8kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g50kcal4g2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko23g25kcal2g1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g108kcal8.5g4.3g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670