Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g5.2g21kcal1.3g0.1g1.7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.3g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Ricotta, Castelli6.5g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g124kcal6.4g2g10g0g
Valittu annoskoko23g62kcal3.2g1g5g0g
Annoskoko puolitettuna12g31kcal1.6g0.5g2.5g0g
Arvot/100g100g265kcal13.7g4.3g21.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194