Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 4.4g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Selleri, annos 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Herne 1.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g20kcal0.6g3g0.4g0.4g
Valittu annoskoko24g10kcal0.3g1.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.3g6.3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644