Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 1.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.2g3.7kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g21kcal1g2.8g0.2g0.8g
Valittu annoskoko24g11kcal0.5g1.4g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g45kcal2.1g5.9g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916