Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.3g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g52kcal4.2g0.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko24g26kcal2.1g0.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1.1g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g111kcal8.9g1.3g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667