Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g25kcal1.8g1.4g1g0g
Valittu annoskoko24g13kcal0.9g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g53kcal3.8g3g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177