Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g5.5g7.7kcal1.1g0g0.4g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g1g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g5.3g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tilli, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g42kcal2.8g3.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko24g21kcal1.4g1.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.7g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g89kcal6g6.8g3.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045