Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g2.5g5.8kcal0.3g0.4g0.4g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.6g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valio voi0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g22kcal1g2g1.4g0g
Valittu annoskoko24g11kcal0.5g1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna12g6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g47kcal2.1g4.2g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484