Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 2.7g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Fenkoli, annos 100g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g18kcal0.4g2.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko24g9kcal0.2g1.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g5kcal0.1g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.9g6g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094