Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka3.9g5.5kcal0.9g0g0.2g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1.6g2kcal0.3g0g0.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss0.7g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g0.8g0.8kcal0g0g0.4g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g40kcal2.8g1g3.2g0.2g
Valittu annoskoko24g20kcal1.4g0.5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0.7g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6g2.1g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653