Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 8.3g9kcal1.8g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g51kcal3.8g2.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko23g26kcal1.9g1.3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g13kcal1g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g109kcal8.2g5.6g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395