Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa7.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli, paistettu 1.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.9g12kcal0.7g0g1g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3.9g5.4kcal0.7g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g55kcal3.4g1g4g0.4g
Valittu annoskoko24g28kcal1.7g0.5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g14kcal0.9g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g117kcal7.2g2.1g8.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945